Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Ezt hogy érted?
"megkérdezhetem, hogy miért csinálsz fork bombát?"1. az sftp tud rekurzívan másolni. tehát összeállítod egy ideiglenes könyvtárban azt, amit fel kell másolni, és egy sftp utasítással felmásolod.
Igen, ezt tudom, s elég egyszerű is mert * -al mindent felvisz. De az a probléma, hogy a felmásolás után át kell nevezni a fájlt, levenni a végéből egy utótagot. Több fájlt egyszerre pedig nem lehet az sftp-n átnevezni, egyszerűen nem tudja. a rename, mv csak 1 fájlra működik. Ezért van for-ban, hogy amint feltölti, azt az egy fájlt átnevezi amit felmásolt.2. az sftp tud teljes névvel másolni. tehát azt kell csinálni, hogy:
put /helyikonyvtar/helyifajlnev /tavolikonyvtar/tavolifajlnev
Igen tudom, de a ciklusban az EOF miatt belehalt. Ezért kellett az echo put ...
3. az sftp, mint minden rendes ftp kliens, tud többszörös fájlmásolást, lásd mput.
Ennek utána kell néznem, nem ismerem. De az átnevezési feltétel miatt itt is gondok lennének.
4, az sftp tud batch fájlból parancsokat beolvasni.
Ebben igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest