Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Tavoli hoston szeretnek scriptet futtatni. A script utolso 2 sora "race condition"-szeruen fut es nem szepen, egymas utan:
...
python -m SimpleHTTPServer 1985 &
sudo service service-neve restartFontos lenne, hogy a service-neve kesobb induljon, mint a python webszerver, mert a service a webszerverrol probal fajlokat letolteni, mikor elindul.
Barmit csinalok, a service elobb restardolodik, mint hogy a python server elinduljon.
Ha sleep-et rakok a ketto koze, akkor eloszor sleep-el, utana restartolja a service-t es csak utana jut el a python-os sorhoz.Probaltam egybol futtatni a local scriptet:
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host 'bash -s' < script.sh
es igy is, eloszor felescepezni, majd onnan futtatni:scp -oStrictHostKeyChecking=no -i key script.sh user@host:~
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host "/home/user/script.sh"Ha a remote hoston "bessh-zva" kezzel inditom el a scriptet, akkor mukodik, mert eppen egymas utan indul a ketto, de igy is rossz sorrendben:
Restarting service-neve (via systemctl): Serving HTTP on 0.0.0.0 port 1985 ...
[ OK ]
... majd utana latszik, hogy jon a request a python serverhez.Kozben azt talaltam, hogy nohup-pal kellene inditani. Azt meg nem tudom, hogy az egesz scriptet vagy csak a python sort, mert nohupot meg nem hasznaltam. Ezt mar csak holnap fogom kiprobalni.
Ha barkinek van konkret otlete, akkor ne tartsa magaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest