- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Tavoli hoston szeretnek scriptet futtatni. A script utolso 2 sora "race condition"-szeruen fut es nem szepen, egymas utan:
...
python -m SimpleHTTPServer 1985 &
sudo service service-neve restartFontos lenne, hogy a service-neve kesobb induljon, mint a python webszerver, mert a service a webszerverrol probal fajlokat letolteni, mikor elindul.
Barmit csinalok, a service elobb restardolodik, mint hogy a python server elinduljon.
Ha sleep-et rakok a ketto koze, akkor eloszor sleep-el, utana restartolja a service-t es csak utana jut el a python-os sorhoz.Probaltam egybol futtatni a local scriptet:
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host 'bash -s' < script.sh
es igy is, eloszor felescepezni, majd onnan futtatni:scp -oStrictHostKeyChecking=no -i key script.sh user@host:~
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host "/home/user/script.sh"Ha a remote hoston "bessh-zva" kezzel inditom el a scriptet, akkor mukodik, mert eppen egymas utan indul a ketto, de igy is rossz sorrendben:
Restarting service-neve (via systemctl): Serving HTTP on 0.0.0.0 port 1985 ...
[ OK ]
... majd utana latszik, hogy jon a request a python serverhez.Kozben azt talaltam, hogy nohup-pal kellene inditani. Azt meg nem tudom, hogy az egesz scriptet vagy csak a python sort, mert nohupot meg nem hasznaltam. Ezt mar csak holnap fogom kiprobalni.
Ha barkinek van konkret otlete, akkor ne tartsa magaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest