- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Tavoli hoston szeretnek scriptet futtatni. A script utolso 2 sora "race condition"-szeruen fut es nem szepen, egymas utan:
...
python -m SimpleHTTPServer 1985 &
sudo service service-neve restartFontos lenne, hogy a service-neve kesobb induljon, mint a python webszerver, mert a service a webszerverrol probal fajlokat letolteni, mikor elindul.
Barmit csinalok, a service elobb restardolodik, mint hogy a python server elinduljon.
Ha sleep-et rakok a ketto koze, akkor eloszor sleep-el, utana restartolja a service-t es csak utana jut el a python-os sorhoz.Probaltam egybol futtatni a local scriptet:
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host 'bash -s' < script.sh
es igy is, eloszor felescepezni, majd onnan futtatni:scp -oStrictHostKeyChecking=no -i key script.sh user@host:~
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host "/home/user/script.sh"Ha a remote hoston "bessh-zva" kezzel inditom el a scriptet, akkor mukodik, mert eppen egymas utan indul a ketto, de igy is rossz sorrendben:
Restarting service-neve (via systemctl): Serving HTTP on 0.0.0.0 port 1985 ...
[ OK ]
... majd utana latszik, hogy jon a request a python serverhez.Kozben azt talaltam, hogy nohup-pal kellene inditani. Azt meg nem tudom, hogy az egesz scriptet vagy csak a python sort, mert nohupot meg nem hasznaltam. Ezt mar csak holnap fogom kiprobalni.
Ha barkinek van konkret otlete, akkor ne tartsa magaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest