Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ohh, lényegében minden kérdésemre megkaptam így a választ, hogy a $( ) formátumot használtam.
Azonban így előjött egy nem várt dolog.Akkor ez a parancs nekem bőven jó lesz, mert kevesebb, mint 200 fájlról van szó.
Parancs:
summa=$(awk '/Osszes tabla szama/ { sum = sum + $4 } END { print sum }' /home/user/adatok/*.txtProbléma:
Így kizárólag a /home/user/adatok mappában lévő txt fájlokat nézi, ha az 'adatok' mappában létrehozok egy 'tovabbiadatok' almappát és abban is elhelyezek txt fájlokat, akkor azokat már nem vizsgálja.
Ezt nem lehet beparaméterezni valahogyan?Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi