Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 1 / 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-10 10:14:27

LOGOUT.hu

A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8151) ρσгτσ válasza taki01 (#8150) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Köszi, ha megnézed. Ilyen videóknál nem mindig tudom eldönteni, hogy valós -e. Nem valamilyen emulálós dolog.

Mert ha működik úgy is, akkor azt hiszem azonnali vétel lesz nálam.

Konzolon volt pár próbálkozásom kontrolleres RTS -sel vagy RTT -vel, de nem igazán tudtam olyan gyorsan pörögni, mint PC -n. Ráadásul némelyiknek elég rendesen el lett cs***ve a vezérlő felülete is azért, hogy jobban idomuljon a kontrollerhez.

Egy RTS volt számomra konzolon, ami frankó. Vagyis 2, mert két része van és abból az első volt igazán frankó. A Halo Wars. Viszont az eleve konzolra lett felépítve. Néhány dologban butább is, mint egy PC -s RTS.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8152) Shaza


Shaza
senior tag

Hello!

Szeretnék venni régebbi Ps-t (1-3),de nem tudom milyen tv lenne hozzá a megfelelő.
Terveztem venni 4k Oled Tv-t, nyilván ezen nem lesz a legélvezhetőbb ,de mire lehet számítani ilyen felbontásnál?
Ajánlanátok tv-ket amin a legjobb élményt nyújtja?Maradi vagyok ,úgy hogy gép +eredeti cd-s játékok mennének.
Köszi!

(#8153) ρσгτσ válasza Shaza (#8152) üzenetére


ρσгτσ
őstag

OLED TV mindeképp felejtős. Egyrészt modern TV -re akkor jó a retro, ha viszonylag sokat szeretnél költeni átalakítóra. Másrészt meg az OLED nem túl toleráns az alacsony FPS -sel. Tehát ezt jól látod, érdemes másik TV -vel kalkulálni.

Viszont akkor lehet erre konkrét választ adni, ha tudjuk mi a terv. PS1/2 vagy PS3. Elvben a legjobb megoldás a PS3 lenne. Mert abból egy CECHC04, vagy ami még jobb, egy CECHA01 -gyel lefedsz mindent, amit az említett 3 generáció tud. Viszont ezzel könnyen lehet, hogy nagy fába vágod a fejszédet. Főleg, ha a delid is beáll a képbe.

A legjobb megoldás szerintem az, ha nézel egy PS2 -t, ami kap egy softmod -ot. Ezzel máris lefedtél egy eszközön két generációt, mert a PS1 játékok is futni fognak. Mellé pedig jöhet egy későbbi PS3. Persze ha az a terv, hogy mind a 3 generációval játszani tudj.

Utóbbi esetben talán az a legjobb megoldás, ha egy 2010 utáni, de korábbi csúcsmodellt nézel. Amin van komponens és HDMI csatlakozás is. Pl. a Sony -nál is vannak megbízható, jó minőségű TV -k.

Szóval sok mindentől függ. Konzoltól, helytől, összegtől is. Mert bizony vannak jó minőségű CRT TV -k is, amik a mai napig állják a sarat.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8154) ρσгτσ válasza Faterkam (#7483) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Egyik figura árul magyar Fifa játékokat is. Retro konzolos FB csoportban. Úgy látom a PS -re a Fifa 12 -nél is van magyar nyelv és szinkron is. Nincs elől rajta a magyar zászló, de a hátulján írja. Plusz a Dzsudzsák is ott van a borítón.

Így gondolom akkor a Fifa 11 is magyar lesz, meg lehetséges a fentinél több magyar kiadás van PS -re is.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8155) arty válasza ggabor5 (#8145) üzenetére


arty
veterán

szal akkor a PAL gép a PAL ps1 címeket jól viszi? mert akkor végülis "nincs gond" :)
videok szaggatása lehet az írt lemez vs. gyengébb lézer baja, ezt megint egy eredeti vs írt verzió dönthetné el végleg... (azért a ps1 korszakban nem éppen folyamatos 60fps-el mentek a videok :D )

#8152 Shaza
a.) két TV: egy CRT a ps1-2-re, és OLED a... minden másra :D
b.) OLED + ossc/retrotink5x/esetleg valami hekkelt gbs-c (ami a ps1-2 240p/480i/480p-ből csinál 1080p+ nem homálymoslék képet)
c.) valami gagyi scart2hdmi konverter, de lehet nem fogod szeretni a képet... :D

lévén a Driver4 csak 16:9-es, ezt a 4:3-as crt helyett a 16:9-es oleden tolom, ossc-vel, 480p scandoubling + saját szájízre tweakelve, nyilván szokni kell a látványt, de ha az megvan, a méret sokmindenért kárpótol :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8156) arty válasza ρσгτσ (#8144) üzenetére


arty
veterán

nemnem, a legjobbak PONT nincsenek a képen :D (nfs1, nfs4, nfs5, nfs hot pursuit 2010 remazter, nfs hot pursuit2-ps2 :D )

mw-t és carbont bírtam egyébként, de x360-on (ill. pécén), a prostreetet legalább 3x elkezdtem, de a látványvilága annyira semmilyen, hogy nem bírtam sokáig....

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8157) arty válasza arty (#8155) üzenetére


arty
veterán

(úgyértettem a tévé fogadja a pal ps1 pal játékainak képét jól.... nyilván a tévé a hibás, ami nem meglepő, a sony a CRT korszak után 10+ évig használhatatlan fostaliga elcédéket gyártott (lehet volt 1-2 kivétel) :( ezeket csak az ellenségeimnek kívánom....)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8158) Shaza válasza ρσгτσ (#8153) üzenetére


Shaza
senior tag

Köszi!

Az a legtisztább ha beszerzek minden konzolból ,és egy jó crt tv-t.
Van erre e célra valami best buy tv?

(#8159) ρσгτσ válasza Shaza (#8158) üzenetére


ρσгτσ
őstag

3 konzol helyett 2 is elég. PS2 -nél nagyon egyszerű a moddolás. Veszel hozzá egy FMCB -s memóriakártyát, amit betolsz a gépbe és gyakorlatilag kész is vagy. Tudsz játszani PS1 és PS2 játékokkal is. Semmi sem egyszerűbb ennél.

CRT -ből 0 forinttól nagyjából a csillagos égig el lehet menni. A legegyszerűbb szerintem valamelyik Sony Trinotron, amit kb. 0 forintból is be lehet szerezni, de ha pár ezret kifizetsz érte már akkor is megéri.

Vagy ha nagyon nincs helyed, esetleg a súly miatt nem tudnád mire tenni és nem vennél ezért új szekrényt, akkor van pár opció 14 col körüli TV -kre is.

Én például modern gaming -re OLED -et használok, tehát nincs ellenenérzésem a technológiával szemben. Sőt, igazából 95% -ban csak arra tartom. Az is főleg akkor jó, ha van egy jól működő VRR és mondjuk nem a béka segge alatt van az FPS, mert arra nem éppen ideális. Oké, vannak törekvések arra, hogy ezt a legjobban kezeljék (pl. BFI), de úgy sem az igazi.

Tehát van egy-két játék, aminél fogom és átdobom a mini LED -re az adott konzolt. Szerencsére nekem mindegyik HDMI 2.1 -es, így ha mondjuk dinamikus (ritkábban valós 4K) mellett 120Hz -re lenne szükség, akkor ezt tudják kezelni. Legutóbb például a Plague Tale Requiem -nél volt rá szükség, ahol 120Hz kellett ahhoz, hogy ne legyen 30FPS lock. Úgy elment 40FPS környékére, de szerintem még az is hányadék OLED -en. Nem olyan régen jött ki hozzá performance mód, de úgy meg a kép ocsmány. :D

Switch -nél is hasonló a helyzet, mert ott meg a saját játékok között is van olyan, ami még a fix. 30 FPS -re sem képes, és ha mondjuk ugrál is, az szerintem baromi zavaró tud lenni.

Összességében viszont egy OLED baromi jó gaming TV -nek, de szerintem nem a legjobb gyengébb vagy régebbi konzolokhoz.

Korábbi csúcs (Pl. 2015 körüli Sony) FHD TV -t én azért ajánlottam, mert szerintem a legjobb opció, ha nem akarsz egy csomó készüléket otthonra és nem vagy olyan beteg, mint én. :D Azzal több generáció, viszonylag jó minőségben áthidalható, ha vannak rajta megfelelő bemenetek. Fontosabb szerintem a HDMI és a komponens. Így azzal már megfelelően ki tudod szolgálni PS1/2/3 generációt.

Persze ott van mellé/helyette az az opció is, amit feljebb arty ajánlott b.) lehetőségként.

Én az utóbbi időben redukáltam a TV -k számát, de ha újra lesz helyem, akkor nálam is egy CRT és egy korábbi FHD TV fogja kiszolgálni a régebbi konzolokat. Így volt korábban is, és később is ez lesz a cél. Mellé pedig még mindig lehet gondolkozni OSSC vagy hasonló okosságon.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8160) ρσгτσ válasza arty (#8156) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nekem a Carbon volt az, amit milliószor végigjátszottam. Meg sem tudom mondani hányszor. :D Egyszerűen imádom. Nagyon csíptem abban a hangulatot, és hogy mennyire személyre lehetett szabni az autók külsejét, egyes részleteket.

De amúgy igen, a régebbi részek baromi jók. Viszont az utóbbi időben már csak árnyéka önmagának a sorozat. Szerintem...

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8161) Faterkam válasza ρσгτσ (#8154) üzenetére


Faterkam
addikt

Én eddig jutottam:
24 - The Game (HUN)
FIFA 06 (Hun)
FIFA 07 (Hun)
FIFA 08 (Hun)
FIFA 09 (Hun)
FIFA 10 (Hun)
Harry Potter and the Half-Blood Prince (HUN)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (HUN)
Medal of Honor – Vanguard (HUN)
Need For Speed Carbon (Hun)
Need for Speed - ProStreet (HUN)
Need For Speed Undercover (HUN)

A Fifa 12 valami helyi kiadás, mert elvileg az EU evvel a borítóval (is) jött ki! Link

Ezt a Dzsudzsákost nem találom sehol, mármint hogy mi a kiadói száma, Sles-55652 amit linkeltem

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#8162) Stylewars_kp válasza arty (#8156) üzenetére


Stylewars_kp
senior tag

Prostreetet vagy 4-5x kiakasztottam. Szerintem egy nagyon jó nfs játék, de látványilag nulla. Képi világa effektíve nem is létezik. Nagy lufik vagy mik lebegnek a gyorsulási napokon, városba nem mehetsz ki, konténerek közt versenyzel egy dokkban. Nekem ilyen kényszer nfs kategória. Viszont jól lehet moddolni az autókat és a gyorsulási futamok baromi jók. Drift is tetszik benne. Viszont nálam az nfs 2 a best favorit. :)

(#8163) ρσгτσ válasza Faterkam (#8161) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Fifa 06 szerintem max. magyar nyelvű menü volt angol szinkronnal. Bár attól még magyar. Tudtommal 07 -nél erősítette meg először az EA a hivatalos magyar kommentárt. Lehet tévedek, de más infót én nem nagyon találok.

Akinek lenne bizonyítéka az ellenkezőjére szóljon, mert akkor túrom a netet én is saját példányért. :D Meg ugye (ahogy azt korábban írtam) Xbox -on Fifa 15 -ig volt magyar nyelv. Viszont az is csak a 360 -as generáción, One -ra már nem volt magyar kommentározás.

PS -en nem igazán vágom hogy volt. Például hogy PS3 -nál volt -e magyar kommentár vagy egyáltalán magyar nyelvű menü. Az viszont biztos, hogy PS2 -re az utolsó Fifa a 14 volt, de hogy azoknál volt -e még magyar szinkron jó kérdés. 12 -ig biztosan volt.

Egyébként most megnéztem a saját gyűjteményem, és 360 -nál végig rajta volt a magyar zászló a borító bal alsó sarkában. 08-15 között biztosan, de 07 -nél láttam már olyat, ahol nincs rajta, de tartalmaz magyar nyelvet.

09 -től volt a borítón magyar játékos, pontosabban Dzsudzsák PSV mezben, mert ugye 2008 -ban igazolt oda, 2011 -ig volt a PSV játékosa. Utána Fifa 12 -től 14 -ig sima magyar válogatott mezben volt. 15 -re már nem került rá, azon csak a Messi volt, de magyar szinkron annál még volt.

De mondjuk ez sem jelent semmit, mert kiadhattak több féle borítót is...Főleg PS -en. Viszont kiindulásnak talán jók ezek az infók, ha valaki magyar kiadásokat keres.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8164) perge666 válasza ρσгτσ (#8163) üzenetére


perge666
veterán

PS3-on is volt magyar szinkron,soha nem szerettem a focit semilyen formában,de annak idején 4-en haverokkal iszogattunk,fifáztunk,és jókat nevettünk a kommentáron meg magunkon. :DDD

Egy ilyen még most is pihen a polcon,persze 9-10 éve hozzá se nyúltam :)) :

[ Szerkesztve ]

(#8165) taki01


taki01
őstag

Sikerült pár PC klaszikust szerezni PS2-re:
Age of Empires 2, Qake3, Heroes Might and Magic, Unreal Tournament.

(#8166) ρσгτσ válasza taki01 (#8165) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Akkor te voltál az, aki megvette az egészet. :D Láttam a hirdetést az egyik retro csoportban.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8167) taki01 válasza ρσгτσ (#8166) üzenetére


taki01
őstag

Annyiért nem lehetett kihagyni :D

(#8168) ρσгτσ válasza perge666 (#8164) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nah az király, nem igazán néztem utána, mert én Xbox 360 -ra gyűjtöttem őket. Vagyis a 07 még hiányzik, amiből most látok egy eladó darabot, de még hezitálok az ára miatt.

Lehet utána összegyűjtöm PS -re is, csak előtte tisztázni kell majd, hogy ezen az oldalon mi újság, pontosan milyen kiadások vannak, melyiken van magyar kommentár is.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8169) ρσгτσ válasza taki01 (#8167) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Persze. :) Nekem mondjuk kimaradt, hogy a HoMM megjelent PS -re.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8170) válasza ρσгτσ (#8169) üzenetére



tag

Mert az HoMM név alatt valójában a King's Bounty remake-je. Van Caneghem, aki mindkettő alkotója a sorozat tagjának tekintette azt is.

(#8171) ρσгτσ válasza (#8170) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Igen, közben én is kigugliztam, mert a borító fura volt.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8172) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Érkezett egy Rumble Racing szép állapotban. Ezzel az egyik Rumble pipa. Még így hónap végére becsúszott. :D

Jó áron szereztem és az eladó is tök jó arc volt. Kaptam ajándékba egy német, de szép állapotú Formula One 05 -öt.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8173) arty válasza ρσгτσ (#8163) üzenetére


arty
veterán

"Például hogy PS3 -nál volt -e magyar kommentár vagy egyáltalán magyar nyelvű menü."

Fifa 15-ig bezárólag, igen - magyar minden, kommentár, stb.
De mivel a gép később jött ki, mint a 360, így a korai részekről nem tudok semmit.... a hdd install és a jobb AA miatt a 360as verzió minden szempontból jobb, viszont a sonygépen van 7 játékos lokál coop/multi :) (vs 360-on csak 4P!)

bakancslistás egy 7P lokál meccs :D de ehez nincs elég haver.... :(

---

F1 '05 csak német? nem választható nyelv a játékon belül?
asszem ez volt ps2-re az utolsó sony F1, nem?

F1 játékokból sokat összeszedtem - nekem nem kell mind, de fontos mérföldkövek, kiemelkedő változatok igen :)
PS2-re sony-s nincs nekem, csak a Grand Prix Challenge, annak semmi nem ér a nyomába :D

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8174) ρσгτσ válasza arty (#8173) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Ez nekem is mindig megfordul a fejemben, ezért tesztelni szoktam. PS2 -n elég nagy káosz van e tekintetben és az sem jelent semmit, hogy mondjuk csak a német nyelvet írják rá. Ebben az esetben még a nyelv sincs megjelölve, és nincs USK jelölés sem. Könnyen lehet, hogy a német nyelvű borító ellenére multi nyelves. Akkor csak borítót kell szereznem hozzá.

Fifa részt jó tudni. Majd ha már nagyon unatkozom, akkor lehet a PS magyar részekre is ráállok. :D De egyelőre még a fix. tervemnek sem látom a végét.

Szerk.:
06 volt az utolsó Sony F1 PS2 -re:

PS1
Formula 1
Formula 1 97
Formula 1 98
Formula One 99
Formula One 2000
Formula One Arcade

PS2
Formula One 2001
Formula One 2002
Formula One 2003
Formula One 04
Formula One 05
Formula One 06

PS3
Formula One Championship Edition

PSP
Formula One Grand Prix
Formula One 06

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8175) ρσгτσ válasza ρσгτσ (#8174) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Full német a játék, de erre számítottam, mert előtte megnéztem a maual -t. Az is csak német. Persze nem baj, ingyen volt, meg nem gyűjteménybe megy.

Tegnap végre volt időm tolni a Warhammer 40k Boltgun -t. Kb. 1 hete jelent meg.

Azért vártam vele, mert az újságírók kissé vegyesen ítélték meg a játékot, és kíváncsi voltam a felhasználói visszajelzésekre is. Utóbbi sokkal jobb volt.

Nekem nagyon adta a retro élményt, és még van benne grafikai beállítás, amivel retrosabbá lehet tenni. De szerintem az alap beállítás tökéletes.

Nézzetek majd rá YouTube -on, szerintem vagány játék. Több platformon is elérhető: Xbox One/Series, PS4/5, Switch és PC.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8176) perge666


perge666
veterán

Duke Nukem valamelyk része van itt közületek valakinek?
Olyan ritka lenne?Nem találok sehol belőle.
Régen meg volt a Time To Kill,azt nagyon szerettem…..

(#8177) ρσгτσ válasza perge666 (#8176) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Time To Kill

Land of the Babes

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8178) perge666 válasza ρσгτσ (#8177) üzenetére


perge666
veterán

:Y ….. és még nem is drága. :)
Ilyenkor sajnálom hogy nem ebayezek. :(((

(#8179) arty válasza perge666 (#8178) üzenetére


arty
veterán

hogy miiiii?? mit nem csinálsz?!?!?!?!?!?!? :D na regelj szépen befelé :D

holnap elseje, új hónap, tiszta lap, indulhat a móka :D

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8180) ρσгτσ válasza perge666 (#8178) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Azért a többsége drágább. Már csak azért is érdemes regisztrálni és figyelni egy-egy terméket, mert a jó áron felrakott cuccokat lehet hamar elviszik.

De amúgy ebay -en könnyen ki lehet fogni jó bizniszeket. Egyedül a szállítási költség szólhat bele a képletbe. Ami nincs itthon vagy baromi ritka, azt általában onnan veszem.

Viszont van néhány dolog, ami szállítási költséggel is jóval olcsóbb, mint itthon.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8181) perge666 válasza arty (#8179) üzenetére


perge666
veterán

:))
Nem vágom ezt az ebayes vásárlást de majd utánanézek akkor. :)

potto : Hallottam már sokat erről az oldalrol meg volt hogy rendeltek is onnan nekem,de én még nem foglalkoztam vele.

(#8182) taki01


taki01
őstag

Nekem van itthon egy szép állapotú Dragon Ball Infinite World-m PAL kiadásúm :DD
Valahol láttam milyen drága és utána láttam, hogy van a polcon egy.

(#8183) ρσгτσ válasza perge666 (#8181) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Úgy működik, mint például Aliexpress. Nem kell hozzá semmi extra tudás. Amint beregisztrálsz egyértelmű lesz minden.

Csak itt nyilván több országból, akár unión belülről is rendelhetsz. Kitöltöd a szállítási címet, és a hirdetések már úgy jelennek meg, hogy írja a termék árát és a szállítási költséget is.

Egyre érdemes figyelni. Lehetőség szerint ne használj ékezetet a nevednél és a címednél, amikor kitöltöd a szállítási adatokat. Mert úgy félre tud menni a csomag, amikor beírják a megfelelő adatokat. Vagy mondjuk meg sem érkezik.

Illetve csak akkor talál meg, ha egyéb adatokat is magadnak. Telefonszám, mail cím.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8184) perge666 válasza ρσгτσ (#8183) üzenetére


perge666
veterán

Aliexpresset sem használom. :DDD
De estére tényleg ránézek,köszönöm az infót. :R

(#8185) perge666 válasza perge666 (#8184) üzenetére


perge666
veterán

Este regeltem egy ebay profilt,adott egy random felhasználónevet amit nem tudok módosítani. Ez még nem is zavar,de a beállításokban sehol sem tudom elmenteni a címemet meg bankkártyát sem tudok hozzáadni a profilomhoz. :U
IOS-on ilyen gagyi vagy mindenhol?Ezzel így nem vacakolok.

(#8186) ρσгτσ válasza perge666 (#8185) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Felhasználónév módosítás:

Szállítási cím megadása:
1. Bal oldalon felül a 3 csíkra bökj rá.
2. Alul a Beállítások menüpont.
3. Legfelül a Szállítási adatok.

Bankkártya adatokat sosem mentek, így azt nem tudom. Elképzelhető az is, nem ennél nem lehet, de ezt tényleg nem vágom. Vagyis nem emlékszem.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8187) perge666 válasza ρσгτσ (#8186) üzenetére


perge666
veterán

Nekem itt semmi nem úgy van ahogy írod. :(


A beállításokban csak az országot lehet kiválasztani,nem tudom mit töltöttem le,de egy h*nyadék. :U

(#8188) ρσгτσ válasza perge666 (#8187) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Droidon máshogy néz ki...szóval ezt nem vágom. Próbáld meg úgy, hogy weboldalon keresztül lépsz be és ott módosítod, ami kell.

De amúgy rendelésnél úgyis kéri majd, hogy add meg a szállítás címet és a fizetési módot, adatok. Szóval nem fontos emiatt kutakodni.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8189) ggabor5 válasza arty (#8155) üzenetére


ggabor5
csendes tag

Szia! Eddig nem volt időm vele foglalkozni. A PAL verzióknál is megjelenik a sony és a playstation logónál a hiba, a játékoknál már nem. Nem a 60 fpst vártam el természetesen de megáll majd továbbugrik (a storyról így fogalmam sincs) stb. Kiírtam még 2 játékot (8x-os írási sebességen) a Silent Hillnek szinte hibátlanok voltak a videói, a Bugs Bunny lost in the time-nak ismételten nézhetetlen. Ha nem skippelem az átvezetőt (már ha sikerül skippelni) akkor hallom hogy visszahúzza az olvasót és nem pörgeti a lemezt, a játékban vannak animációk (pl látom hogy a karakter néz jobbra balra), de ott már csak reset segít. Köszönöm a segítséget azért egy kicsit jó volt visszacsöppenni a gyerekkoromba. :)

Üdv, Gábor

(#8190) Faterkam válasza ggabor5 (#8189) üzenetére


Faterkam
addikt

Ha az egyik lemezt olvassa, a másiknál akad, akkor állítani kell a fejen! :K

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#8191) taki01


taki01
őstag

Ma sikerült átvenni őket :))

Ez a kettő kapott keyboard és mouse support-t:

(#8192) arty válasza taki01 (#8191) üzenetére


arty
veterán

mik ezek a pécés játékok PS tokban? :D ( érdekes pakk :R )

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#8193) Czeky válasza taki01 (#8191) üzenetére


Czeky
Arcképgyáros
LOGOUT blog

Már csak a Half-life hiányzik a képről. :))

So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. /// Keresem a helyem a világban. /// RIP QLR PC bontó.

(#8194) taki01 válasza Czeky (#8193) üzenetére


taki01
őstag

Az is tervbe van :)

(#8195) taki01


taki01
őstag

Tegnap megcsinálták a slim gépemet. Kapott egy új gyári olvasot és be is lett kalibrálva a fej. Most már egyből olvas mindent.

(#8196) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Útnak indult, és azt hiszem ezzel egy időre vége is a GT gyűjtögetésnek...

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8197) taki01 válasza ρσгτσ (#8196) üzenetére


taki01
őstag

Jól néz ki. A lemezen lévő fordulatszám mérő nagyon ötletes.

Végre befejeztem a GUN-t. Nagyon jó kis story-ja van. Most nyomtam végig először.

(#8198) ρσгτσ válasza taki01 (#8197) üzenetére


ρσгτσ
őstag

A lemez az jól néz ki, de szerintem a borító borzasztó. Olyan, mintha kezdene kifogyni a nyomtatóból a festék. :D

Szerk.:
Jó hogy írod a GUN -t. Meg kell néznem hogy állnak most a Gungrave árak.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#8199) ggabor5 válasza taki01 (#8195) üzenetére


ggabor5
csendes tag

Megkérdezhetem ezt hol csináltattad meg? :)

Üdv, Gábor

(#8200) taki01 válasza ggabor5 (#8199) üzenetére


taki01
őstag

Az egyik retro facebook csoportba kiírtam, hogy valaki javít-e konzolt és utána rámírt egy sráca. 8000Ft-ért megcsinálta kb 20 perc alatt.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 1 / 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.