- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
idioty
tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
Igen, azért értetettem félre, mert a készülék feliratán lévő N750 szövegre utaltál. Ami pedig vezeték nélküli hálózat elméleti sebességét takarja. Mármint olyan készülékkel, elvileg, ami egyszerre képes kihasználni a 2,4N-es és 5 GH-es csatornákat. Amiből manapság nem sok van
u.i.: én nem mértem vezetékes tesztet, de érezhetően lassabb volt nekem is a másolás, mint ha gigabites lenne. De mint mondtam nálam nem kizárt, hogy kábel okozza ezt.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
bambano #4263 üzenetére
A rádió nem vezeték, erről a felületes szemlélő gyakran megfeledkezik.
Ugyan ez korábbi generációra vonatkozik, de azóta legtöbbnyire csak az átviteli sáv szélesedett (értem ezalatt még az ac-hez kötődő 2.4/5Ghz csatornák egybefogását is), az átviteli keretből hasonló arányban csíp le azóta is a protokoll, a szélesebb sávnak megfelelően nagyobb mennyiségben begyűjtött zavarokkal, máris elérkeztünk a dobozra írt rátával elérhető adatátviteli sok-sok hiányzó bitjéihez.Ezzel párhuzamban a régi, még switch nélküli ethernetet szoktam felemlegetni, megfelelő számú, hangoskodó végponttal megnézhetted, mennyi maradt a névleges sávszélességből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged