- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
vargalex #13402 üzenetére
Szia!
Azóta nem tudtam foglalkozni a dologgal, de jó lenne megoldani, mert rágják a fülem. A lényeg dióhéjban annyi, hogy a router ap módban működik, a lannál megadva a fix ip, mask, gateway, mégse tudok csomagot frissíteni/letölteni. Minap próbálkoztam mindenhogy és azt figyeltem meg, hogy fix ipvel még a gatewayt se tudom pingelni, míg dhcp-n igen. Elképzelhető ez, hogy a cisco 892-ben van egy olyan opció, hogy a fix ip-k le vannak tiltva? -
Flowtation
őstag
válasz
vargalex #13402 üzenetére
A router ugye ap módban van, akkor a cisco-tól kap mindent, nem? Egyébként amikor a 194-es végződésű gateway volt akkor is az ipconfig szerint 254 volt...nem értem már abszolút. Fordítva: hiába írom át a routeren a GW-t, akkor is 254-lesz.
Egyébként most hívtak a sulinettől, mivel gondok vannak a dns-el is, az egésznek az a lényege, hogy ha tudom rakjam át a szerverünket a publikus tartományba, meg úgy unblokk az egész hálózatunk a szerver mögött legyen, és ne a cisco mögött. Sok a baj, alig tudnak valamit haladni...bla,bla. Jövő héten állhatok neki, de legalább küldöm az ms-t a francba, és átállok inkább a linuxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest