- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
Tapasztalta valaki,hogy a legutóbbi chrome frissítés óta nem jól javítja a helyesírási hibákat? Persze gondolom angol-ra van állítva,de osx-en nem találtam lehetőséget az állításra chrome-on belül.
Lion-on használom. -
atirag
őstag
Mac miniket nézegetek,de az tud lejátszani nekem hálózaton full hd filmet?
A core 2 duos gépeket is néztem,de azok nem öregek már nagyon? Nem ismerem az alkatrész árakat ha valami tönkremegy. Mennyire speciálisak mondjuk a memóriák?És milyen gépet kellene vegyek ha csak a monitorba építettet szeretnék(ha jól mondtam el amit akarok
)
-
atirag
őstag
Bocsánat,hogy nem olvasok vissza,de nem annyira tudom mit is akarok
Beszélgettem a párommal,hogy mennyi apple cuccunk van és felvetette,hogy venni kéne egy monitort
Persze ő az nem tudja,hogy az teljesen más mint a windows. Mert az asztali pc még megvan és igazából jól is működik.
Az egy core 2 duo 2.9-es ati 4850-es kártyával 4gb rammal.
Ha ehelyett vennék akkor milyet kellene vásároljak? Használt is jó.
És lehetne ugyan arra használni mint a pc-t? Igazából leginkább facebook a páromnak és torrent. De ami a legfontosabb az a filmlejátszás dlna hálózaton van rákötve egy tv. Azt is meg lehet csinálni osx-el? Vagy vegyek egy media playert?
Köszönöm. Ha a felére kapok választ már örülök -
atirag
őstag
Ide is berakom
Tegnap újra telepítettem egy snow leo-t a régi macbook air-emen. Másik id-re csináltam ha ez számít.
De mikor minden kész volt akkor gondoltam felrakom az ilife csomagot a gyári pendrive-ról.
De minden esetben hibával leállt. Miért nem tudom felrakni mikor előtte simán felraktam?
És lehet buta kérdés,de miért nincs appstore az alkalmazások között? -
atirag
őstag
-
atirag
őstag
Egy ideje használok egy macbook airt. Van egy dolog amit nem értek. Van pár alkalmazás ami kint hagy az asztalon egy meghajtót és azt nem tudom törölni mert akkor letörli a gépről is.
Például a calibre programot nem tudom úgy rögzíteni,hogy az asztalon ne legyen a meghajtója.
Hogy kell ezt máshogy csinálni? Ha lehet egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!