Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kagzer
üzenetére
Kisebb vagyont költöttem egerekre, mire meglett a megoldás: madzagos egér. Mondjuk annyira bevált, hogy nem szívesen cserélném le, de sajnos már nem gyártják ezt a típust, úgyhogy csak idő kérdése a csere. Remélem az új MacMini is kijön még idén és rendelhető lesz korszerű belsővel.
-
blakey
titán
válasz
kagzer
üzenetére
Ahogy írod, érdekes jelenség, mint írtam, egy gép bekapcsolódása a hálózatba nálam a Mac-en gondot okozott, de 1-2 tabletnél is a BT kapcsolatban, ahogy megtörtént a router csere minden gond megszűnt. Fogalmam sincs, hogy mi a hiba a Syno 2,4 GHz-ében és csak akkor amikor az az egy laptop hálózatba került.
-
blakey
titán
válasz
kagzer
üzenetére
Kapcsold le a routeren a wifit és meglátod, elméletileg nem volna szabad, hogy előforduljon, de sajnos előfordul, nekem a Synology router okozott ilyen gondot és csak akkor amikor bejelentkezett a hálózatba egy bizonyos gép, pedig 27 eszköz lóg a wifin. Amint a Syno helyére visszatettem az Asust minden gond megszűnt.
-
M0Dair
senior tag
válasz
kagzer
üzenetére
Szia!
Szerintem abszolút jó vétel, nekem is van, felpatchelt High Sierra-val és Windows 10-el használom, imádom és ha nincsenek nagyobb igényeid mint amit leírtál, perfekt cucc.
High Sierra-t így kell feltenned régebbi Mac-re.
Ami vicces, hogy olyan szépen fut mint az El Capitan, 10-es is pikk-pakk bejön, refit-el és tuxera ntfs-el 40 perc alatt fel tudod rakni.
Tudok Win10-hez moddolt 6-os bootcampet adni, mindent szépen felismer nincs vele gond.
Ha jó árban meg tudod venni ne habozz, ha csak drágábban akkor viszont tényleg vegyél az újabból de gondolom azért kérdezed mert jó áron szerzed be.
-
cigam
titán
válasz
kagzer
üzenetére
Kifutott a támogatási ciklusból. Maximum 10.11 (El Capitan) fut rajt. Vagyis már nem fut rajt a legfrissebb rendszer. Előbb-utóbb a Safari/iTunes/...-ból sem tudsz felrakni frissebbet.
Most még el lehet vele lenni (early 2008as iMac-et használok), de hosszabb távon(több mint 1-2 év) ne tervezz vele. Inkább még gyűjts, és egy 2-3 évig még támogatott gépet vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egy külső házban levő SSD-ről futtatom inkább a rendszert. 
TigerCat