Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

válasz cigam #44374 üzenetére

Nem azt írtam, hogy a munkaadó elvárja tőle az Office saját zsebből vásárlását, a munkájához ;-) Hanem azt, hogy talán MS Office-t tanult a suliban és azt használ a munkahelyén, ezért az otthoni gépén rohadtul nem akar LibreOffice-al szórakozni.

Igen, mindent kifizetek a boltban: de ha már hülye hasonlatokat hozunk, ha ott van egymás mellett a 399 forintos és az 1499 forintos alma a polcon, mostantól feltételezzem, hogy az olcsó az lopott? Vagy pl. most rendeltem a neten egy olaj spay-t, volt €4-ért, és rá nagyon hasonlító €45-ért is. Most akkor laikusként feltételezzem, hogy az olcsó lopott, és ne vegyem meg?! A francba, megvettem ;-)

Illegális programot én sem használtam kb. soha, már csak azért sem, mert linuxot használok lassan 30 éve ;-) Újabban kell Windows-t használnom néha meg MS Office-t, de mivel brand gépeim vannak, a Windows Pro licenc adott, az Office-t meg adja a melóhely.

(...a működő kulcs keresése a neten meg nyilván sokkal legálisabb és szebb megoldás, mint vásárolni egyet egy talán lehet hogy Németországban illegálisan, de mindenhol reklámozva és évek óta ilyeneket forgalmazó webáruházban megvenni)

Új hozzászólás Aktív témák