Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
titi12 #38478 üzenetére
"...az Apple tizenéve tartó, számomra "furcsa" üzletpolitikáját kritizálom..."
Ezt mondjuk megértem. Az árképzésük, hmmm... több mint érdekes.
"Szerencsére nem tartozom azok közé, akik mindenből a legújabbat szeretnék..."
Dettó. A most vásárolt M2-es Mini az első Apple termékem, soha nm terveztem almás cuccot venni. Világ életemben Windows-os voltam, de miután az MS is elkurvult rendesen és a 2016-os gépem már nem támogatott HW-ű (felhenkölhető a W11, de futottam már bele érdekességekbe ilyen mókolásokkal) és ha már új gép, akkor legyen valami kicsi és kompakt, de kellően erős. Na így lettem almás... Mondjuk egyelőre nem tervezem a flotta bővítését és ha a fizetésemből kellett volna megvennem, ez sem lennede év végén kifizettek egy függőben lévő munkát amit fura módon pont fedezte a Mini-t...
"...2018-as minire fogom lecserélni a "sajtreszelőt""
Egy sok RAM-os akár i5-ös, akár i7-es '18-as még mindig fájdalommentesebb upgrade, mint egy hasonló mennyiséggel szerelt új M2 és pár évig még azzal is el lehet lenni.
Immáron az éles rendszeren ismerkedve az OS-sel, mintha kicsit optimalizáltabbnak tűnne. Úgy érzem nem lesz probléma a 16GB RAM-mal sem (az előző gépben 32 van) a tárhely és a több külső monitor megoldása folyamatban.
A géppel ha végre be tudom lakni, az üzemideje nagy részében kiadványszerkesztési munkát fogok végezni, ez mellett fényképeket fogok feldolgozni. Ugyanazokkal a programokkal fogok dolgozni, amikkel Win-en is dolgoztam. (Affinity Photo/Publisher, CaptureOne Express, stb...)
Office-ra vagy LibreOffice, vagy behatóbban megismerkedek Pages/Numbers/Keynote trióval. A Firefox ezen is pont úgy működik mint Win-es környezetben (a FF fiókon kersztül leszinkronizál mindent, az összes eszközömmel (telefon, tablet, linux-os laptop, W10-es munkahelyi gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest