Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBMC

addikt

válasz cigam #23410 üzenetére

Az igazat megvallva fogalmam sincs.

Az enyém is külön tápos, 220ra vna dugva + imaccel usbn kommunikál.
    A hiba jelenség:
    4HUB van a dokkolón.
    Ebből 1db csak tölt, tehát azt a portot a gép nem látja.. - sajnos. (ezen szoktam az iphonem tölteni éjjel,de sajnos ezt a portot nem látja a gép, csak töltésre alkalmas)
    1db pedig normálisan működik(tehát látja a mac), DE kikapcsolt mac mellett is tölt - jelen esetben ezen van az egér és erre nagy szükségem van, hogy éjjelente tudjam tölteni az egeret ezen a porton, nappal pedig funkcionáljon tökéletesen.

szóval a hiba: eldobálja random az összes portra dugott hardvereket, kivéve azt az 1-et ami csak töltésre alkalmas... hívtam az istylet ott cska annyit mondtak sajnos már nem foglalkoznak a kanex simpledockal mert több mint egy éves. vegyem fel a gyáróval a kapcsolatot (már a gyártó oldalán sincs fent, vicc) ... katasztrófa.

Az általad linkeltnek minden portja úgy működik, hogy kikapcsolt mac mellett is tölt tovább? tehát áramot ad le a bedugott eszköznek ami képes felvenni a töltést. egér, iphone, ipad stb...

előre is köszönöm válaszod!
    :R

szerk: bocsánat most láttam, hogy 2 charging portja van. VISZONT ezek a töltő portok kommunikálnak rendesen a maccel vagy csak töltésre alkalmasak? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés