Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elektrosokk veterán Az utóbbi 2 sorral teljesen egyet értek. Máskülönben a G széria nekem is megdobogtatja a szívem, gyönyörű darabok... Az Én dolgomra visszatérve beszéltem a kereskedővel de nincs kedve a 27-es iMac-et ssd-vel upgradelni. Kissé jobban körülnéztem a piacon , lenne egy 21-es imac is 16gb rammal ssd-vel kicsit olcsóbban, Mac Pro 5.1-et kicsivel 200 felett kapnék ugyancsak 12 hónap garanciával angliából, sok gépük van többféle konfig. Szóval arra jutottam hogy egy iMac amúgy is kell majd ha az ügyfelek jönnek-mennek, prezentálni jó lesz ha nekem munkára lassú is, bár ezt kétlem, de iMac lesz első körben, aztán egy jobb monitort amúgy is szerettem volna venni, ha kevés lesz az iMac akkor meg már csak egy alap Mac pro kellene fél év múlva meg is venném. erre jutottam. Néztem nagyon sok videót az iMac sebességről, hát azért ssd-vel tényleg döbbenet hasít  
- 

bmwk1200s őstag Úgy halottam Magyarországon ők ügyesek és korrektek személyesen tapasztalatom nincs. Egy kört megér. "Amit Jonathan Ive és Tim Cook művel az nekem nem tetszik." Ezzel nem csak te vagy így. Feltételezem nem véletlenek azok a pletykák, melyek azt állítják, az óra elindítása után gőzerővel dolgoznak majd a 10.11en, ami új feature-t nem is, optimalizálást annál inkább tartalmaz majd. Az új iOS is ebbe az irányba megy majd, sebesség és stabilitás. Még pár hónap és a WWDCn kiderül mivel készülnek meglepni minket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

TigerCat
 TigerCat