Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
uhum ...
csak tod ein most prog.mat szakra jarok estin .... es ahogy a prog tanarrunk is megmonta ... eleg gaz, ha valaki prog.mat szakra jar, programozo akarna lenni, de a Linux-ot nem tudja feltenni ...
es ha mar Linux, akkor Debian, mert annak mar lattam regebbe a lelkivilagat ....
.... ha feltom tenni, beconfigolni, ... akkor majd nem csak mari-neni fogja rammondani, hogy ertek a szamitastechnikahoz, hanem talan mar en is ugy fogom latni ....
itt valami gyoker problema van .... szerientem a kernelbe nem forditottam bele valami modules-es cuccost ............
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak tod ein most prog.mat szakra jarok estin .... es ahogy a prog tanarrunk is megmonta ... eleg gaz, ha valaki prog.mat szakra jar, programozo akarna lenni, de a Linux-ot nem tudja feltenni ...
Én néhány évnyi kihagyás (Linux-mentes időszak) után rögtön Debiant kezdtem használni, és kis gyakorlással belejön az ember.