Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ha egy programot fordítok, akkor mindig azzal kezdem, hogy végigolvasom a teljes readme-t. Csak az a baj. hogy ha olyan dolgot kell megkeresnem, amit nem tudom hogy hol van (úgy értem, hogy ha pl. az kéne megtudnom, hogy hogyan lehet iso fájlt bemountolni), akkor teljesen le vagyok állva
félkézzel, becsukott szemmel megkonfigolom
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer már elmondták, hogy mit hogyan, akkor utána már emlékezni fogok arra, hogy hol kellett beállítani, és _körülbelül_ arra is, hogy mit. Csak az a hülye linux nem érti meg, amikor pl. azt írom neki, hogy ''mount /hda2 /mnt/hda2 vfat, vagy valami ilyesmi''(persze, a mount-ot már megtanultam, csak nem jutott jobb példa az eszembe)
Aktív témák
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Diablo 3
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest