Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
de jó neked, nekem még nem sikerült leszoktatni bnőmet a win98 használatáról 
1ébként Mandrake-t használok(9.2) csak eddig az volt a géz velem h nem igazán ment a gépemen (+nézheted az infómban) sok idő volt míg feltelpült kernel fordításról ne is beszéljünk....
most veszek majd 1 gépet Giannitól, aztán majd kipróbálgatok még 1 pár oprendszert. 
de winfost akkor is használok majd, mert sajna kell ha jáccani akarok (pl összeülünk haverokkal LAN partyzni)
1ébként erről a Fedora Core-ről mit tudsz elmondani? nem sokat hallottam felőle
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Logitech z5500 5.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de jó neked, nekem még nem sikerült leszoktatni bnőmet a win98 használatáról 
most veszek majd 1 gépet Giannitól, aztán majd kipróbálgatok még 1 pár oprendszert.