Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoolii
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
XP Home sp1 az oprendszer. Most meg olvasom a neten, hogy:
A sima XP Home telepítő CD nem lát 130 gigánál többet.(Egészen pontosan 127 giga a sima XP "felismerési korlátja". )
Akkor lehet, hogy itt a gond, mivel az egyetlen partíció 152 GB-os?
Egyébként eMachine laptop, Intel Celeron M575, 2 GB RAM, GMA 4500, 160 GB winyó -
zoolii
tag
Sziasztok!
Laptopot vettem, amire Linpus Linux volt feltelepítve. A helyére eredeti Windows XP-t próbáltam feltelepíteni, mire az a telepítés elején befagyott.
Azt kell tudni, hogy volt 2 partíció gyárilag, két kb. 76 GB -os, egy C: és egy E:.
Az E: ismeretlen volt, a C: pedig FAT32-es. Nem tudom, melyiken volt a Linux. Na én letöröltem mindkettőt, és végül lett egy 150 GB-os nagy partíció, amire elkezdtem telepíteni az XP-t. Először ugye a partíció (ami kb. 152 GB-os) formázása történt meg, majd utána XP fájlok feltétele, majd a rendszer újraindult és kezdetét vette az XP telepítés.
És az "Eszközök telepítése"-nél leáll és lefagy az XP. Mások tanácsára a formázás előtt és az egész telepítés előtt a BIOS-ban átállítottam a SATA Mode-t AHCI-ról IDE-re, mert azt mondják, hogy csak így lehet felrakni az XP-t hiba nélkül.
Szerintetek mi a hiba? A Linux zavar be? De az a partíció formázásakor letörlődött, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest