- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Jester01 #16198 üzenetére
Nem igazán működik. Ugyanis nem veszi fel a menübe, nem lehet ppa-val automatikusan frissíteni, stb. Valódi csere kellene. Hidd el, nem kérdezném, ha olyan egyszerű lenne.
Egyébként azt nem értem, hogy mitől van egy csomó hiba a linuxmintes firefoxban? Elvileg ugyanazt a forrást fordítják, mégis lesz benne egy csomó bosszantó hiba.
Szóval azt kellene tudni, hogy ezt a saját firefoxot hol erőlteti? Ott kellene kikapcsolni. Vagy mittudomén hol. Teljesen elakadtam.
-
buta29030
tag
válasz
Jester01 #16196 üzenetére
miért pont az ubuntusra?
Azért, mert a mintes verziónak van néhány javíthatatlan és nagyon bosszantó hibája.
A hivatalosat nem kunszt feldobni.
Azt te csak hiszed. Én is ezt gondoltam, amíg ki nem próbáltam. Már ott kezdődik a bibi, hogy a
ppa:mozillateam/firefox-stable
Frissítéskor hibaüzenetet generál. Nem találja. Persze, mert a linuxmint tárolójában nincsen benne.
Ha meg "kézzel" akarom feltelepíteni, szintén hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis verzió.
Szóval nem olyan kis kunszt ez azért. Különben már rég megoldottam volna.
-
buta29030
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a linuxmint saját firefoxát az ubuntus firefoxra. Sajnos ez nem megy könnyen. Aki csinált már ilyent leírhatná a lépéseket.
Előre is köszönöm!
-
buta29030
tag
Sikerült már valakinek Quantalra felrakni az Avidemux 2.6.0.-át?
-
buta29030
tag
Sziasztok!
Tablet tulaj lettem. Kellene olyan program, amivel a HD-videóimat át tudom kódolni az 1920-ról 1024-es kép-méretre, és kis fáljméretre. Amiket eddig próbáltam: Avidemux, HandBrake, Transmageddon. Ezek azonban nem váltak be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest