- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Napot!
Adott egy centos 4.8-as szerver.
Én ezen futtatok egy cod2-es szervert,minden jó és szép.
Feltelepítettem rá egy webmint és a webmint a cod2 es szerver leállítására /indítására szeretném használni.A webminnek van egy opciója hogy custom commands.Itt Egy általam beírt parancsot elküld a gépnek,konkrétan cd /home/xyx/cod2.sh
A cod2.sh tartalmazza a játékszerver indítási paramétereit.
Idáig megvagyok midnen jó és szép megint
Hogyan tudnám ezt leállítani?
Gondolkoztam a kill parancsal de az tudomásom szerint csak pid id-ket lehet vele kilőni.
Ugyebár ha egyszer megadom hogy pl: 1455 es pidet lőjje ki kill-el akkor ez meg is lesz,de ha ez után megint elinditom a szervert akkor már változik a pid id és a 1455-ös már nem az lesz aminek kéne lennie.
Olyan parancsra(nem scriptre)lenne szükségem amivel meg tudom odlani a változó pid lekérést,és ugyebár ssh-n adja le a parancsokat,olyan kéne amivel általába putty-n keresztül is megtudnám valosÍtani..
Várom a hozzászólásokat.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest