- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
SATA vinyóm van, és mivel a munkahelyen és a havernál sincs SATA csatlakozó a gépekben, szóval kénytelen vagyok szórkozni másképp, hogy le tudjam menteni a dolgaimat...
De mivel tánlehet CD-t ill. DVD-r írni linux alól is, akkor a Knopix-al lementem mit kell, és utánna format...
Elvileg műxik...
Jól tudom? -
KisApám
addikt
válasz
rokefeller #2926 üzenetére
Most ismerkedem a Knoppix-al, de úgy látom valamit akar, valamit nem... mintha meghajtó függő lenne, mert egy gépen a 3. partícióra nem hajlandó, de a 2.-ra igen...
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy nagy Problémám!
Tegnap áramszünet volt, a gép ment, és azóta a gép csak a Windows ''első képernyőéig'' jut el, vagyis a betöltési fázishoz, és azután hirtelen kékség, feliratok és gép ujraindulás...
Csökkentettben is ugyanez...
A C meghajtómon van pár anyag, amit le kéne mentenem (max. 1 GB), és kellene valami progi, amivel át tudom menteni a másik partícióra.
MIVEL TUDNÁM??? A Knopix 5.1-es linux CD-vel meglehet csinálni?
Megtartja a hosszú fájlneveket?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest