- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubuntu 8.03 Hardy-t tettem fel a Toshiba notebookra A200-1IW
Szükségem lenne a Hotkey-ekre (FN+...)
Például monitor fényerő csökkentés,növelés Monitor váltás..
Van erre valamilyen megoldás? Vagy mondjak le az Ubuntu-ról? -
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a linux-al. Pontosabban a Suse11-el.
Feltelepítettem, és nagyon tetszik.
Sajnos van egy két olyan program ami csak Windows verzióban létezik, de terveimben szeretném tovább használni a Suse11-et.
Megtaláltam ,hogy létezik a Wine ami windows programok futtatására alkalmas, és a Cedega ami játékok futtatására is jó.
Mivel torrentezni is szoktam arra megfelel a KTorrent, de kell egy net optimalizáló program (olyan mint a Windows-nál a Cfosspeed) erre a Wondershaper-t találtam.Kérdésem kérésem annyi lenne hogy honnan melyik verziót töltsem le, hogy telepítsem,Elmagyarázná nekem valaki? Ha esetleg valamelyik helyett létezik jobb megoldás természetesen az is érdekel.
Előre is köszi.
U.I: Teljesen amatör vagyok Linuxban igy ha szájbarágosan irná le valaki nem haragudnék.
-
Akkor már csak egy kérdés:
hogyan tudom átmenteni a leveleimet a The bat!-ból Kmail-ba? -
Suse11 rendszeren tudom használni valahogy a The Bat! levelező programot??
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Update 09.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest