- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tinúviel #17659 üzenetére
az Arch jó, de baromi fapados, mindent neked kell megcsinálnod rajta. én évekig használtam, személyes tapasztalatom az, hogy kissé el van kapkodva. sokszor jártam úgy, hogy egy egyszerű frissítéstől is magába roskadt a rendszer, mert nem tesztelték ki normálisan.
cserébe sokat lehet tőle tanulni, legalábbis rád fog ragadni egysmás, mire helyrerugdosod a rendszertha szeretsz mókolgatni, akkor jó rendszer.
ha hasonlóan friss, de hangyányit stabil és kicsit jobban a kezed alá dolgozó rendszert szeretnél, akkor én a Fedorát javaslom, KDE-vel használom, tökéletes a KDE támogatása.
tetszik a neved, Lúthien Tinúviel
-
Siriusb
veterán
válasz
Tinúviel #17651 üzenetére
Én is az Archra szavazok. Kb 3,5 fél éve használom, hazavágni a rendszert nem lehet, ott a downgrade ill végső esetben egy rendszer mentést visszaállítasz, mivel ugye ilyet mindenki alapból készít.
Az évek alatt nagyon ritkán fordult elő probléma, azt is meg lehetett oldani, ha máshogy nem a közösség segítségével. Természetesen az Arch Linux odafigyelést igényel, néha-néha manuális beavatkozást frissítéskor, de erről tájékoztatnak a weboldalon. Ha nem idegen a terminál használata, mindenképpen javaslom. Hiába rolling realese, nekem ezerszer stabilabb, mint az Ubuntu volt. -
BoB
veterán
válasz
Tinúviel #17651 üzenetére
Ha érted az angolt és van kedved tanulni, azt javasolnám hogy Arch-ot tegyél fel. Nekem stabil, gondom nem volt illetve megoldottam mindent.
Ha van időd és energiád.
Ha nincs, akkor Arch alapon a Chakra-t tudom javasolni (KDE), az csak half-rolling-os. Azaz a rendszer alapjai csak bizonyos időközönként, tesztelés után frissülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged