Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

- 

LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gabyka
senior tag
válasz

gabyka

üzenetére
						Hát nem...olyan szinten nem, hogy batyik elindulni ami nagynehezen felment.
Also...10.10-et leszedtem, pendrájvra fel és go. közel másfél óra volt a telepítés mert (és itt kapaszkodtam meg én is) nem ment a vinyó ha nem mozgattam az egeret
 persze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra 
 ...live-ként indítva a rendszert szintén zenész. 
A pen jó, másik lapitopira dugva pikk-pakk ott a live.Leszedtem egy puppy-t, egy damnsmall-t meg egy blackpanthert, mindet cd-re írtam de egyik sem hajlandó települni, amelyik hajlandó elindulni az nem fejezi be, kifagy stb. Amelyik azt mondja kész, az szintén elhasal a reboot után...
Azt hiszem innen szép nyerni...egy koca-linuxosnak...
 bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.Szerk.: helyesírás...
 - 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

gabyka

üzenetére
						Pl. Ubuntu tökéletes lesz oda, vagy ha rpm alapú kell, akkor egy OpenSuse.
Annyit hozzátennék, hogy a 2.6.38-as kernelben lehetnek gondjaid az Atheros wifivel, valamit variáltak a driveren. (alapból korábbi kernellel jönnek a fenti rendszerek, amikben nincs gond az atherossal)Beállítod a kollégának a vidkarit, Compiz felületet, és a wines kollégák meg csak ámulnak majd, hogy mire képes a gép.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - GTA V
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Vallás
 - Milyen joysticket vegyek?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - További aktív témák...

- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
 - DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

persze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra 
 ...live-ként indítva a rendszert szintén zenész. 
 bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.