Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Zotya984 #10610 üzenetére
Telepítéshez használd a Synapticot. Nem tudom, milyen torrent klienst próbáltál, használd a qbittorent-et, a trasmission-t, vagy az rtorrent-et (terminálban). Személy szerint az utolsót ajánlom, ám mivel ez terminálban fut, másnak nem biztos, hogy bejön.
Piros aláhúzás: kapcsold ki a helyesírás-ellenőrzést, vagy telepíts magyart is. -
Lenry
félisten
válasz
Zotya984 #10608 üzenetére
ez kb olyan, mintha bemennél egy autókereskedésbe azzal a kérdéssel, hogy "melyik a legjobb autó?"
erre nincs igazán válasz.
ha meg vagy elégedve az Ubuntuval, akkor használd azt. ha szeretnél valami komolyabbat, ami csak kicsit különbözik az Ubuntutól, akkor nézd meg a Debiant. ha szeretnél valami komolyabbat, ami nagyon különbözik az Ubuntutól, akkor próbáld ki mondjuk a Fedorát. ha szeretnéd magad beleásni a Linuxba, és nem riaszt vissza, hogy az utolsó apróságot is magadnak kell megcsinálni, akkor ajánlom az Arch Linuxot (én pl ezt használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve, de a használatához nem árt középszinten érteni a Linuxhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest