- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Istv@n #23702 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam már
Az a lényeg, hogy a szerveren fusson egy lejátszó, és weben keresztül kapja az utasításokat.
Én node.js környékén néznék körül, mert nagyon rövid és elegáns megoldásokat szoktak készíteni benne.
Vess egy pillantást erre.
Nem próbáltam mi, de úgy tűnik olyami mint amit te akarsz, legalábbis mp3 fileval. -
Jester01
veterán
válasz
Istv@n #22821 üzenetére
Az egyik tömböt ki tudnám úgy terjeszteni, hogy ne vesszenek el az adatok,
Igen. Én azt ajánlom, hogy vedd ki az egyik partíciót a tömbből és azon a lemezen csinálj egy új nagyobb méretű hiányos raid1 tömböt. Ebben a pillanatban tehát 3 tömböd lesz. Most fájl szinten átmásolod az adatokat a régiről az újra majd végül a régi tömböt megszünteted, ott is megnöveled a partíciót és hozzáadod az új tömbhöz amit ekkor össze fog szinkronizálni.
Mivel a folyamat során nincs fájlrendszer átméretezés csak új fájlrendszer létrehozás, fájlmásolás és szinkronizálás ezért én ezt szoktam alkalamazni. Nem bízok az átméretezős dolgokban. Ráadásul bármelyik lépés szakad is félbe, mindig megvannak az adatok. Cserébe dupla másolás ami sok idő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged