Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
Addig ment, h a terminálba beírtam amit kellet de tovább nem. Megkerestem azt a fájlt amit módositani kell de amikor hozzá adom ezt a hibát írja ki mentéskor:
Could not save the file /mnt/boot/grub/menu.lst.
You do not have the permissions necessary to save the file. Please check that you typed the location correctly and try again.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest