Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
na igen, altalaban mindenki valamelyik disztrohoz ragaszkodik, tobbit kevesbe ismeri
nekem az Ubival es a Suseval van tapasztalatom, az elobbit nem szeretem, de szoktam ajanlani, az utobbit kimondottan utalom a millio sajat megoldasa helyett, minden mashogy megy benne mint a tobbi disztribben, a legdurvabb az volt mikor kezzel atirtam eg config file-t, erre az a kocsog a kovetkezo boot utan visszairta

lehet meg szempont a default ablakkezelo, Suse-nal pl. KDE, Ubuntunal lehet Gnome vagy KDE is (Ubuntu/Kubuntu), a csomagkezeles ( a Suse-e valami borzalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest