- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hát én már megint fekete bárány vagyok: mindig root-ként lépek be Linuxra illetve ssh-n az első parancs a su (vagy sudo bash) (Sőt, még a screen-em is root-ként fut)
Egy ideig én is próbáltam paré júzer lenni, de valahogy mindig oda jutottam, hogy root jog kellett. Ugye nyilván ha valahova be ssh-zok, akkor azért megyek oda, mert csinálni akarok valamit (apache újra indítás, biztonsági mentés, logok megnézése stb) és biztos, hogy ezeket csak a root teheti meg, tehát vagy minden utasítás előtt sudo-t adok ki vagy simán root-ként tevékenykedem. Nekem az utóbbi egyszerűbb és nem látom nagy veszélyét a dolognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest