Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
ragazzo #8070 üzenetére
Én inkább javaslom, hogy csak max fél tucat disztribúció legyen magyarul, de az tényleg rendesen le legyen fordítva! És akkor csak ezzel a néhány disztróval kellene foglalkozni...
Az igazat megvallva szerintem összesen is bőven elég lenne egy tucat distro: még szerintem népszerűbb is lenne tőle a Linux, mert most bármilyen kérdést tesz fel az ember, rögtön az a válasz, hogy: "Nem tudom, hogy az XXX distroban ezt hogy kell, de használj YYY distrot, mert abban így: ..." Kezdő koromban én is gyakran belefutottam ebbe, ezért álltam át végül Debiánra, mert annak elég széles a felhasználótábora ahhoz, hogy mindig tudjon valaki válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest