Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Azt, hogy mennyit akar swappelni, top-pal meg lehet nézni és a munin is irogatja szerintem.
A memóriát szerintem az borítja meg, hogy tolják a diszk io kéréseket a lemez felé, az meg nem válaszol normális idő alatt és emiatt a nem befejezett kérések miatt a puffereket sem szabadítják fel megfelelő sebességgel. Az apacs meg mindig forkol (úgy értem, normál használatkor is), csak ha nincs ez a diszk gond, akkor néhány 10-20 msec alatt be is fejeződik egy apacs child futása és ezért nem látod, hogy sok lenne. Sok jön, gyorsan, de normál esetben gyorsan el is tűnnek.
Ha diszk io elégtelensége okozza a lassúságot, akkor az normális, hogy a proci nincs kihasználva, mégsem gyors a gép.(Nekem a diszk io miatt megugró loadban a rekordom 1084 volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Asztalos klub
- Facebook és Messenger
- Kedvenc zene a mai napra
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)