- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Nagytalp #4621 üzenetére
Hát jah. A múltkor böngésztem a wikipédiát egy kicsit. Azóta a dd a kedvenc parancsom. Ha egy-két alap csomag fenn van, az aztán mindenre jó. Pl. CD / DVD írás konzolban.
Adott egy A64, MSI VIA K8T800 chipsetes lap, ATI 9600AGP. Nagyon alapfelahsználó szintű ismerősöm használná a gépet, net, multimédia, irodai munka, (pasziánsz
) a feladatkör. Ingyenessége, stabilitása folytán rábeszéltem egy Mandriva disztribre. A VGA-t nem jól ismeri fel, csak 800*600 a felbontás (KDE-ben, állítani sem lehet), xorg.conf manuális szerkesztésével sem orvosolható. Anno ilyennel találkoztam a notebookomon, egy i915resolution nevű csomagot kellett telepíteni. Annak a manualja valami olyasmit írt, hogy betöltődés után a VGA BIOS-ból kiolvasott felbontások egy szabványos értékét kicseréli a nekem kellőre, így ment az 1280*800-as felbontás. Nincs valami hasonló a Radeon 9600-hoz is? Vagy itt szerintetek más eredetű a gond.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest