- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Köszönöm a válaszod!
Ha a /home-ot külön teszem, mennyit hagyjak a root-nak (/)?
Szerveren a /home-nak 2GB-ot szoktam max adni és ott a /srv-hez, vagy az oda felcsatolt mappákhoz rendelek sokat.
A root-nak 20GB-ot szoktam adni, de az is bőven túlzás, mert a /tmp, /var/tmp, /var/log, /var/spool, var/cache is mennek külön partíciókra és így még a harmada sem szokott elfogyni.
Nem tudom, hogy mire kell figyelni desktop környezetben.2017, az nem semmi! Én kb. azóta kezdtem el Linux szervereket üzemeltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged