Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Ugy ertettem, hogy a gep kiakad tole, vagy a steam nem indul, vagy ilyesmi, ha parancssorbol letorlom.
A gyerekkel majd leugyezem, vele nem lesz gond.

(#33542) csixy
Synaptic? Meg sosem hasznaltam...A Timeshift-tel le tudom torolni, csak gondoltam elrakom, ha kell valamikor. De vegulis igazad van, nyugodtan legyakhatom az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő