- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én a hibakimenetet nem irányítanám a /dev/null-ba. Értem miért tetted bele, hogy ha valami olyat talál a find, amit nem tud megnézni, akkor ne dobogasson zavaró hibaüzenet. De én ha ilyen futtatok, szeretném látni, hogy mit nem tudott listázni, törölni, és mit tudott. Valahogy jobban érzeném magam, ha tudom mennyire volt sikeres a művelet.
#31154 Fecogame: egyszerűbb megoldás mindig van, de elég relatív, hogy megéri-e, mit kell hozzá feltenni, mennyi időd van a projektre, stb..
Mert ha pl. az adott mappán belül csak 1 szint mélységben akarod, és fent van valami kétpaneles fájlkezelő, azok tudnak olyan, hogy lemérik a mappák méretét, majd méret alapján csökkenő sorrendbe rendezed, és kijelölöd a nullás mappákat majd törlöd. Van, akinek ez egyszerűbb, mert nem kell egy parancsot hosszabb paramétereznie. De szerintem ez a find a leghatékonyabb, persze kezdő felhasználónak nem ajánlom, mert elgépel valamit, és valami olyan mappáját darálja be, amit nem akart, akkor könnyen bőgés lehet a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest