- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
bambano #29932 üzenetére
Az nem FreeBSD-re van, tegnap meg homalyban voltam... ma eszembe jutott, OpenBSD-re csinaltak ilyet. de elvileg ez nem teljesen atvett systemd, csak ahhoz hasonlo inint rendszer.. [link]
FreeBSD-re egyebkent OpenRC aplikalhato.
En ilyen gepre nem tennek BSD-t.... Alpine -al probalkozhatsz, de inkabb Devuan..
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano #29932 üzenetére
Ja ezt néztem régebben, de nem kell komolyan venni szerintem, többek között azért sem, mert egy systemd fejlesztő mondja. Azok alapján, amit FreeBSD fórumon olvasok systemd-vel kapcsolatban kizártnak tartom, hogy bármi ilyesmit elfogadna a közösség. Nagyjából az az álláspont, hogy megnézik, és ha találnak bármi használható ötletet benne, azt esetleg belekódolják FreeBSD-be, de eddig nem tűnik úgy, hogy kifejezetten rajonganának bármiért is, ami benne van. A gummiboot-ot sajnálom, hogy benyelte az a fekete lyuk, úgy tűnik jó boot loader volt, de így, hogy már a systemd-sek határozzák meg a fejlesztés irányát, supportot, stb., jobb kukázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest