Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nem, írja is, hogy nem használ RAID-et. Csak ott van valami fontosnak gondolt dolog a logban.
Lehet, hogy a statikus mára elavult, én 0.99.x kernelen kezdtem és valahol 1.0 v. 1.2 környékén hagytam abba a saját kernel fordítást, akkor még a modul elnevezés volt a szokásos, a nem modul meg ugye statikusan van beledrótozva.
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
inf3rno
nagyúr
Nem éppen, mert korrekt az lenne, ha azt írná, hogy nincs csatolva rootfs, itt meg valami huszadrangú következményt ír, hogy nem tudja az initet elindítani. Igazából még azt sem, azt írja, hogy "not syncing, attempted to kill init", ami szerintem max a kernel fejlesztőknek mond bármit, vagy még nekik sem, annyira alacsony szintű bullshit.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája