- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano #26770 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy nincs ilyen.
Ezért csodálkoztam is a fenti kérdésen.Nekem mindenképp kellene a bridge mód, ezt már fentebb írtam, a digis szerelők külön kérésre állították be az eszközüket bridge módba, különben nem kellene a PPPoE-vel foglalkoznom.
Egy NAT-olt hálózatra meg nem szívesen tennék egy fix IP-vel rendelkező szervert, ami tűzfalat és NAT-ot is ad a mögötte lévő gépek számára.Szeretném, ha megértenétek, hogy nem akarom megváltoztatni az eddigi koncepciót. Eszemben sincs ilyesmi. Eddig volt egy CentOS7 szerver, fix IP címmel, domain névvel, amelyen egyebek közt tűzfal fut és NAT-ot ad a belső hálózat számára. Most megváltozott a bejövő link PPPoE-re, de az eddigi koncepciót ettől még nem akarom megváltoztatni, így akarom működtetni továbbra is.
Nem abban kértem tanácsot, hogy milyen más koncepcióval lehetne még működtetni ezt a rendszert, hanem hogy a fentebb említett hibaüzenetektől hogyan tudnék megszabadulni. Ha valaki ebben segíteni tud, azt hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest