- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Frawly #26065 üzenetére
először is velem szemben mellőzd az ilyen igék használatát, nem őriztünk együtt libát.
másodszor azok a videók, amiket linkeltél:
- az első címe: "NVMe vs SATA SSD vs HDD - Game load and file copy times tested"
- a második címe: "Samsung 960 Pro vs SATA SSD - game loading times tested"
a címük alapján, és a tartalmába is belenézve, teljesen indifferensek az állításaimhoz képest.az én állításom az volt, hogy a ram gyorsabb, mint az ssd. hogy a ram szóból te hogy keveredtél át az nvme csatolós ssd-khez, az a te belső magánügyed, én nem tudom, de nem is érdekel.
de hogy legyen ontopic teszt is:
[link] és [link]
ezek már reálisabb tesztek abból a szempontból, hogy azokat az eseteket teszteli, amikkel kapcsolatban állítottam valamit, nem pedig indifferens témákat.a számok magukért beszélnek, az állításod tévedés.
most nem akarom azt firtatni, hogy az ablakos rendszer mennyiben hivatkozási alap itt. azt se firtatnám, hogy egy kézmodell magyarázata mennyire szakmai és/vagy helytálló, annyi köze van a témához, hogy az ő főnökének a keresztneve is Linus. a vezetékneve már nem stimmel, de borítsunk fátylat ilyen apróságokra.
"Vagy pl. lehet forráskódból forgatásnál is megnézni, nálam a kernelfordításnál tizedmásodpercre azonos idő alatt fordult le a kód ramdrive-on és SATA SSD-n is. ": megmérted kétszer egymás után a ramdrive-ot és nullaszor az ssd-t? maradjunk annyiban, hogy a véleményed nem lesz általánosan népszerű itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nyaralás topik
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged