Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Linux version 4.10.0-32-generic
Rájöttem már, hogy pár hete is a fenti kernel okozta a fagyást, de hogyan jöjjek rá, mi okozza konkrétan, ha csak több sor nullát ír a kern.log??? 5let nincs?
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....Eddig lusta voltam leszedni, inkább mindig átléptem a boot-nál.
Ráadásul telepítettem a desktopon egy Manjaro Mate-t és mire bejöttem, képernyővédőzött erősen, viszont valahogy nem a megszokott jelszavaim egyikét adtam meg ill. keveredtek talán.....szóval hol találom másik disztróból a Manjaroban a passwordot? Vagy olvashatóan sehogy, gondolom.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Home/Nest
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Lexus, Toyota topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Milyen légkondit a lakásba?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....