Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbáltam kétszer, de netem van, viszont ugyanúgy várakozik és ezeket írogatja:
ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze
Bootup is not yet finished. Please try again later.
Bootup is not yet finished. Please try again later.Bár bebootolt már, mert FF-et is tudom használni. Még mindig ezt írja, az előbb a -blame 3,5 percet írt.
no most írta ki:
Startup finished in 4.572s (kernel) + 3min 48.791s (userspace) = 3min 53.364ssystemctl disable NetworkManager-wait-online.service
Ezt próbáltam a laptopnál is, de ott sem működött. Nem is számítottam rá, mert eddig sem jött elő, így valami egyszer csak bekapcsolhatta, ami nem engedi kikapcsolni. Ma még nem is frissítettem semmit.
Vagyis még reggel, de ezt a másik gépen nem csináltam:Install: radeon-profile-daemon:amd64 (0.1.20~xenial, automatic), radeon-profile:amd64 (0.1.17~xenial), libdrm-dev:amd64 (2.4.70-1~ubuntu16.04.1, automatic)
End-Date: 2017-03-17 05:20:52
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest