- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
válasz
dabadab #2504 üzenetére
Na akkor sorban válaszolok:
re: #2504: Egyebkent a testingben OOo 2.1 van, ami a legfrisebb verzio.
Ok, ezt nem tudtam, akkor elnézést. Akkor lehet, hogy valamit eleve elállítottam azért kaptam ''találkozhatatlan'' (milyen jó magyar szó ez...) függőségekkel...
Köszönöm a parancsokat, pont ilyenekre voltam kíváncsi! Kösz mégegyszer! Apropó: lehet más script nyelvben is ilyet írni? Szerintem elkezdem tüzetesen tanulmányozni az X szerkezetét, beállítási lehetőségeit + még egy ablakkezelőt is jól kivesézek, és akkor már minden király lesz.
re: #2505: tudod, Windows-nál is úgy voltam, hogy mindent a hivatalos helyről... Tehát ezt is(ha az apt-get nem működne...)
re: #2506: ok, megnézem és legközelebb már azt fogom választani... köszike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Napelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest