Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toBIN
tag
Szia!
Koszi, de hibaba utkoztem.
Nincs etc/X11/xorg.conf.d/ mappa csak /usr/share/X11/xorg.conf.d . Igy ide masoltam a 99-calibration.conf fajlt, majd folytattam a sort, viszont a dmesg parancs kiadasa utan a kovetkezo hibat kapom:
[ 1715.135330] gslx680_ts_acpi: module verification failed: signature and/or required key missing - tainting kernelViszont a 99-calibration.conf -t nem lehetett letolteni github-rol, igy letrehoztam egy fajt, beleirtam amit kell, majd elmentettem 99-calibration.conf neven. Ez lehet-e hiba forras?
Ui: UEFI-s megoldast rovidesen leirom
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest