Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
És újabb kernelt nem lehet lefordítani nálad?
Sajnos ez egy beágyazott rendszer... Én meg nem vagyok kernelfejlesztő. De próbáltam már az arm-os Debiant, illetve az Arch-ot, azoknak jóval frissebb (4.x) kernele van, csak ott meg rengeteget kéne konfigolni és jelenleg nincs időm cups, samba és egyéb dolgok állítására.
És ha a
make ARCH=arm zImageparancsot adod ki? Nem tudom elhinni, h a gcc lenne a gond. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest