- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Atlantisz48 #23380 üzenetére
Ennek az is lehet az oka, hogy a Wi-Fi kártyádhoz nincs firmware, vagy maga a kártya nem támogatja a monitormódot. Nem azt mondom, hogy ez a probléma az esetedben, de esély mindig van rá.
-
válasz
Van ilyen célú speciális linux: KALI
-
ztsoft
őstag
válasz
Utána nézve, 2.6.31-es kernel volt benne, olyan disztró (Linux) kell, ami ezt a kernel verziót használja. De mint írtam, nem vagyok benne biztos (annó én is kipróbáltam a sajátomon, és működött, de már nem emlékszem pontosan).
Szerk.: Ubuntu 9.10-es volt az utolsó használható, utána kernel szinten csináltak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest