- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Próbáltam úgy is, hogy fájlból olvastatom ki a dmesg denied stringeket, de sajnos nem jó.
cat asd.txt | audit2allow -m postgreylocal > postgreylocal.te
Ezt kapom válaszul:
libsepol.context_from_record: user u is not defined
libsepol.context_from_record: could not create context structure
libsepol.context_from_string: could not create context structure
libsepol.sepol_context_to_sid: could not convert u:r:location:s0 to sid
compilation failed:
postfixlocal.te:6:ERROR 'syntax error' at token '' on line 6:postgreylocal.te fájlba meg:
module postgreylocal 1.0;
/usr/bin/checkmodule: error(s) encountered while parsing configuration
/usr/bin/checkmodule: loading policy configuration from postfixlocal.tePróbáltam droid-ról közvetlenül, de így sem jó:
adb shell su -c dmesg | audit2allow
Ezt kapom kimenetként:
libsepol.sepol_context_to_sid: could not convert u:r:tee:s0 to sid
libsepol.sepol_context_to_sid: could not convert u:r:sdcardd:s0 to sid -
_NCT
addikt
Köszi a magyarázatot, gondoltam hogy nem a legfrissebb disztrót kellene felraknom, de mind1, nekem a lényeg a vmware fusson meg legyen vga driver és csókolom. Játszani w7-en szoktam néha-néha, meg max office miatt megyek át, de mostanában egyre ritkábban.
Debian-ról azért nyergeltem át, mert voltak hülyeségei a xubuntu-nak, de utána olvastam hogy másnál is (random crash).
Fedora meg Suse nekem jobban out of the box-nak tűnik mint az Ubuntu, de ez csak személyes tapasztalat, nincs nagy Linuxos múltam. Illetve _Ubuntu-n kívül az összes disztró jobban kezeli az ASUS Xonar DG hangkártyám.
PS: én is így vagyok vele, karácsonykor majdnem 2 hetet szabin voltam, felraktam vagy 4 játékot, játszottam összesen 2x 30 percet
Illetve mostanában mióta kicsit utánaolvastam IT Sec. témában az operációs rendszereknek, erősen megingott a bizalmam a Windows-ban. Nem azt mondom hogy nem biztonságos, de jóval több dolgot kell beállítani hogy biztonságos legyen, mint egy Linux esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest