- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
gyvince #20033 üzenetére
Azt azért előre leszögezem, hogy a videókari miatt lehet lesz egy két ideges perced. Ezt csak ezért mondom, mert annó én a HP Elitebook-om azért adtam el mert a 3560 ATI szétfűtötte a házat
Persze ezt ne vedd készpénznek, de nekem a régi ATI videó kártyákkal nem sok jó tapasztalatom van.
-
Fenyő
őstag
válasz
gyvince #20033 üzenetére
Kezdésnek vmilyen Ubuntut, Linux Mintet vagy Manjaro-t szoktak javasolni.
Gyengébb gépre érdemes vmi lájtosabb ablakkezelőjű (pl XFCE, LXDE) verziót választani, Ubuntu esetében ez a Xubuntu vagy Lubuntu, Linux Mintnél az XFCE vagy MATE verzió, Manjaro meg alapból az XFCE-et használ ha jól rémlik.
Ha van egy legalább 2GB-os pendrive-od akkor érdemes kipróbálni ezeket live módban (universal usb installerrel vagy unetbootinnal ki tudod írni az iso fájlokat a pendrive-ra), hogy egyrészt melyik szimpatikus, másrészt, hogy kiderüljön nincs-e esetleg vmi inkompatibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest