- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovaax #13486 üzenetére
és az miért baj?
kb 1 millió példa ugrik be, aminél egyszerűbb bepötyögni pár karaktert, mint kattintgatni jobbra-balra...pl: hogyan kéred le az IP címet?
Win alatt - Win+R - cmd - ipconfig /all
Linux alatt - Alt+F2 - terminal - ip addrez volt 4 másodperc bármelyik rendszeren. GUI-ban még most is keresgélnéd
-
lapa
veterán
válasz
kovaax #13486 üzenetére
szerintem winen sose kell a registry-t hekkelni. vagyis várj csak. mintha múltkor lett volna valami ilyen... na mindegy, én csak hallottam és ez a linux topik.
legviccesebb múltkor volt, mikor (nem támogatott) celeron 1 mag --> amd 3 mag migrációról olvastam, sysprep és restart után elhalt, "setup cannot continue"-vel loopolt safe módban is. ilyenkor csak egy 1-et kell 0-ra átírnod a registryben, amit a linuxos live cédés regeditorral lehet csak. de azzal lehet. persze parancssor kell hozzá.
-
válasz
kovaax #13486 üzenetére
Hát, én a legutóbbi cikkemben meg sem kellett volna említsem a parancssort.
Leginkább azért használom amúgy, mert egyszerűbb, mint kattintgatva, illetve pl. windóz alatt is eleget parancssorozik az ember, ha bármi nem általánosat akar csinálni (pl. hogy kapcsolsz ki egy gépet távolról windóz alatt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest