Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hopp! Probléma van. A Synaptic hibát jelez mindkét player installálása helyett! Így megpróbáltam webről, az egyikőtök által megadott linkről a gnash-t, azonban nem tudom, hogyan kell installálni. A weboldalon belül ezt találtam letöltési linkként:
legújabb béta
->
ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/gnash/0.8.9
Letöltöttem ezt a négy file-t, ebből ugyebár kettő: kicsomagolandó. Utána mit kell tenni? Próbáltam többféle indítható file-t startolni, de semmi reakció, ill. egyik esetén hosszú perceken át fil-e okat hozott létre, mást nem tett... alig tudtam leállítani.
.
Tehát hogyan installáljam innen a gnash-t?
És miért jelez hibát a Synaptic-om ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.