Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #1141 üzenetére
nekem is mikrós netem van/volt, elég érdekes volt eleinte netezni vele...
gondolom neked is vagy nat-olt fix ip-d van, vagy dhcp osztja.
ha az első eset, akkor a szolgtól kérdezd meg az adatokat (ip, dns, def. gateway), és ezeket írd be a megfelelő networks file-ba (suse-n nem tudom, hogy hol van, én se bírtam megkedvelni, az, hogy ubuntuban hol van, neked nem sokat segít...).
ha dhcp van, akkor ugyan abba a file-ba a megfelelő eszközhöz egyszerűen annyit kell írni, hogy dhcp. -
GD
őstag
válasz
kisgyerek85 #1141 üzenetére
ha megvan még a win-ed és ott működik a hálózat és te fejből nem tudod akkor ott vallasd ki és használd a linuxra is
start-futtatás-cmd : ipconfig /all
ott látni fogod ami neked kell: ip, dns, alapértelmezett átjáró, alhálózat..stb..
lehet a netes szerződéseden is rajta van..
remélem segítettem, sok sikert
ui: suse linux..sose tudtam megkedvelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest