- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
sh4d0w #11191 üzenetére
Se ubuntun se debianon se windows 7-en nem így megy.
Leállitja, majd induláskor elindítja és visszadobálja azokat az ablakokat amiket használtam. Firefoxba is úgy van beállitva, hogyha leállitom a programot az előzőleg használt oldallakal adja vissza. Olyankor szokta ezt a hibaüzenetett kiírni mikor becsúszik egy áramszünet.A lényeg, hogy elfelejti azt amit csináltam rajta. De most, hogy így gondolkodtam rajta rájöttem, hogy azóta qbittorrentet használok és lehet, hogy újrainditásnál újra leszedi azokat a torrenteket amiket én letöröltem de a listában még benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Óra topik
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest