- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
bambano #10445 üzenetére
Csak az a gond, hogy azon a gépen lenne más is, amihez meg kellene a másik vonal.
Tudom, arra meg be kell lökni még egy hálókarit a gépbe és konfigolni a hálókártyát, a szolgáltatásokat és a tűzfalat. De gondoltam hátha van egyszerűbb megoldás, meg amúgy a router és a gép közötti kapcsolat röhögve továbbítaná azt a két ADSL-nyi adatmennyiséget.
A másik két szolgáltatáshoz már sikerült belőni a routert, már csak ez maradt.
Mondjuk megy így is, csak pl ide is vagy kétszer kelett bejelentkeznem, mert nem pipáltam be a több ip engedélyezését bejelentkezéskor.
Valamint azt írták, hogy a https-es oldalak se nagyon szeretik a dual WAN-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged